Update - Donderdag 30 april 2020

We blijven de maatregelen en evoluties nauwgezet volgen. Momenteel kunnen we alvast meedelen dat we als jeugdverblijfscentrum zeker nog gesloten zullen blijven tot 7 juni.
Ten gevolge zijn ook al onze sportaccommodaties tot die datum niet toegankelijk.

We hopen jullie spoedig in veilige omstandigheden terug te ontvangen.

Update - Woensdag 15 april 2020

Gisteren (15/04/2020) werd door de overheid aangekondigd dat de huidige inperkingsmaatregelen gelden tot en met zondag 3 mei 2020. Er is nog geen sprake van enige versoepeling van de basismaatregelen.

We zijn in tussentijd nog steeds bereikbaar via https://www.sportaspots.be/contact


Update - Donderdag 26 maart 2020

Op politiebevel is het gebruik van de Finse Piste op Sporta Spot Kempen niet langer toegelaten, ook niet voor individuen. Controles zijn aangekondigd. De bescherming van de gezondheid van iedereen is nog altijd onze en ieders bezorgdheid. Bedankt voor het begrip.

Een warme #staystrong groet vanwege het volledige Sporta Spots team  


Update - Vrijdag 20 maart 2020

De Vlaamse regering heeft, in navolging van de verscherpte maatregelen van de federale regering van 17/03/2020 om de gevolgen van het coronavirus in te perken, beslist dat alle sport-, jeugd- en vakantiekampen tijdens de paasvakantie moeten worden geannuleerd. Verenigingen die hun stage tijdens de paasvakantie op onze Spots (Kempen & Maasland) planden, kunnen wij bijgevolg bedroefd en met pijn in het hart niet ontvangen

Dit verbod is bij uitbreiding van toepassing op alle (sport)activiteiten indoor en outdoor. Enige uitzondering hierop is het recreatief gebruik van de Finse Piste in Sporta Spot Kempen mits respect voor de afgesproken regels van social distancing. Hopelijk kunnen we reken op jullie begrip dat de bescherming van de gezondheid van iedereen op dit ogenblik onze en ieders grootste bezorgdheid is.

En wat nu? We zetten al jouw vragen op een rij. Niet onbelangrijk: we zijn er voor jou. Klanten op wie het verbod van toepassing is, contacteren we persoonlijk. Heb je zelf vragen? We beantwoorden ze zo snel mogelijk via info@sportaspots.be Algemene updates communiceren we hier.  

Algemeen verbod: voor wie?

Volgens de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad zijn alle sportieve activiteiten momenteel geannuleerd, publiek en privé, ongeacht hun omvang. Dit impliceert dat we in het belang van onze en jullie gezondheid een algemeen verbod hanteren voor scholen, verenigingen, clubs en bedrijven. De omvang van de groep is niet van tel en geldt onverminderd voor zowel groepen als individuen. De politie heeft aangekondigd mee te waken over dit verbod waarbij het gebruik van Finse Piste in Sporta Spot Kempen de enigste uitzondering is. De promotie van gezonde lichaamsbeweging kan, mag mits voldoende afstand wordt gehouden.

 Algemeen verbod: tot wanneer?

Dit algemeen verbod is van toepassing tot en met het einde van de paasvakantie: zondag 19 april. Uiteraard blijven we dagelijks in contact met alle bevoegde instanties en volgen de ontwikkelingen op de voet op. In functie daarna zal het verbod tijdig worden geëvalueerd en bijgestuurd.De impact van de coronacrisis treft eenieder. We doen een warme oproep om het gezond verstand te laten primeren en danken iedereen voor het geduld en begrip. Ongewone tijden brengen grote uitdagingen mee waarin solidariteit en wederzijds vertrouwen het verschil maken. Belangrijk: clubs, verenigingen, scholen, bedrijven of particulieren op wie het verbod van toepassing is, worden persoonlijk door ons gecontacteerd om tot een gerieflijke oplossing te komen.

Tot slot

Wanneer meer nieuws of updates houden we jullie hier op de hoogte. Ondertussen doen wij er alles aan om van jouw toekomstig verblijf op onze Spots Kempen-Maasland een onvergetelijke ervaring te maken.

❤Onze gedachten zijn bij iedereen die mogelijks getroffen kan zijn door het virus
❤ Dankjewel voor het vertrouwen en jullie begrip
❤ Zorg voor jezelf en vooral voor elkaar

Een warme #staystrong groet vanwege het volledige Sporta Spots team

Update - Vrijdag 13 maart 2020

Het is meer dan duidelijk dat het coronavirus met alle mogelijke middelen dient te worden bestreden. In deze strijd heeft iedereen zijn taken en zijn verantwoordelijkheid, dus ook Sporta.

Om een goede inschatting te kunnen maken, houden we dagdagelijks de vinger aan de pols. We beroepen op de medische expertise en objectieve informatie. En volgen nauwgezet de berichtgeving van de officiële overheidsinstanties.

Daarbij is de afgelopen 48 uur duidelijk geworden dat social distancing cruciaal is bovenop de preventieve maatregelen om de verspreiding van de epidemie daadkrachtig tegen te gaan.

Bezorgd om het welzijn & gezondheid van onze bezoekers, respecteren we de bindende maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad & gemeentes Westerlo/Maaseik om niet-noodzakelijke activiteiten tot en met vrijdag 3 april te annuleren. Met spijt in het hart, maar om goed voor elkaar te kunnen zorgen, kunnen we soms niet anders.

Samen met onze (huis)clubs en bezoekers zoeken we naar passende oplossingen. Concreet impliceert het dat er in onze Sporta Spots (Kempen/
Maasland) tot en met 3 april geen sportieve activiteiten en verblijven zullen plaatsvinden.

We tonen onze solidariteit met iedereen die getroffen is door het virus en iedereen die nog zou kunnen getroffen worden in de komende weken en maanden. We blijven jullie op de hoogte houden.

Bedankt voor jullie begrip en vertrouwen.

Het ganse Sporta Team