Groepsaccommodaties voor sport, spel en recreatie

In de vakantiehuizen voor (grote) groepen van Sporta Spots kun je terecht voor een overnachting of een verblijf van enkele of verschillende dagen. Al dan niet in combinatie met verschillende sportieve en recreatieve groepsactiviteiten.

Een familie-uitstap, familieweekend of vriendenweekend
Een groepsovernachting of teambuilding
Bosklassen met je school
Groepsverblijven met je sportclub, vereniging of bedrijf

Begeleiding 
‌van activiteiten

Begeleiding door onze Sporta-monitoren kan, maar is zeker geen verplichting voor elke activiteit. Een combinatie van zelf activiteiten begeleiden en een beroep doen op een Sporta-monitor is sterk aangeraden. 

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Sporta Spot Kempen (label A+) en Maasland (label A) kregen van Vlaanderen het label voor toegankelijkheid. Dat betekent dat de sportcentra comfortabel en zelfstandig toegankelijk zijn voor personen met een beperkte mobiliteit.

Je eigen contactpersoon

Heb je vragen of hulp nodig tijdens je verblijf? Je krijgt een persoonlijke contactpersoon toegewezen die je verblijf even vlot doet verlopen als de voorbereiding ervan.

Alles voor werk en ontspanning

Een feestje of ’s avonds eventjes napraten en verbroederen bij een drankje? In onze gezellige bar met terras zijn daarvoor alle ingrediënten aanwezig. Wil je een teamvergadering of workshop houden? In onze vergaderruimtes doe je dat in alle rust.

Groepsverblijven op maat? 

Laat ons weten wat je wilt. We bezorgen je een offerte die we helemaal afstemmen op de grootte van je groep, wensen en budget.

1
Vertel wat je wilt

Vul je gegevens in. We bellen je op om een offerte te maken die helemaal op maat gesneden is van je wensen.

Krijg je offerte

Neem je offerte rustig door. We bellen je nog eens op om je vragen te beantwoorden en je offerte eventueel bij te schaven.

2
3
Reserveer

Tevreden met de offerte? Bevestig ze en maak je reservering definitief. We bereiden je bezoek tot in het detail voor.

Vragen? Wij bijten niet.

Vraag gratis je offerte aan.

Wanneer mogen we je bellen
Sporta Spots in je mailbox